Hujan OHH Hujan

Views
Hello Peep's..
so bored lah hari ni ..
dah lama sangat kan wana tak update blog pada hari raya aidilfitri sampai sekarang wana tak update blog .
sedeh betul . rasa terkilan pulak kalau tak update blog yang serba kekurangan nih .
nasib baik lah hari nih ada kelapangan wana nak update blog nih yang dah berhabuk gila nih .
kalau tidak wana update blog , blog nih dah jadi sarng tebuan dah . huhu . 

KENAPA POST NIH PASAL HUJAN OHH HUJAN ???

sebab , kebelangkangan nih asyik hujan turun tak berhenti-henti jek . tahulah sekarangkan musin hujan , 
sampai katak dalam longkang rumah wana asyik memekak jek sepanjang hari . bising tahu .
nak keluar rumah pun tak boleh asyik hujan jek kan . sampai duduk rumah goyang kaki , main fb , twitter , blog , main game tuh jek lah kerja wana pada musim hujan kat rumah . BOSAN GILEER BEBB !!

dah lah sekarang kat astro jarang-2 dapat cerita best . ayoyoo ! payah lah macam nih ..
ehhh ! dah nak masuk maghrib , okey lah . sampai kat sini jek cerita wana . nanti wana cerita lagi cerita yang best-2 okey . bye-2 

SEE SOON !! :) 
 

1 comment:

Fendy said...

banyak negeri banjir skrg ni....