Shoutmix bertukar kepada Chatbox

Views
Heyyo Peep's !!
kenapa title wana kali nih lain daripada yang lain .
okey . korang kan tahu shoutmix sekarang kena bayar so , wana tukar lah shoutmix kepada chatbox .
chatbox pun apa kurangnye best jugak guna kan .
Lyssa Faizureen / Lyssa Secret tuh adalah buat satu entry pasal shoutmix sekarang mula berbayar .
lyssa ada tunjuk semua shoutbox-2 yang free-2 . tapi , wana tengok semuanya kurang memuaskan .
so , apalagi wana guna chatbox . 
ada shoutbox yang paling simple double triple yang senang sangat korang buat .
korang tinggal copy jek code yang tersedia tuh . than korang paste lah dekat html/javascript
wana boleh bagi satu jek shoutbox yang simple tuh .

1 . tick link nih > http://shoutbox.widget.me/
2 . korang copy code petak kedua tuh 
3 . Dashboard > Design > Add A Gadget > Html/Javascript
4 . Paste kan code yang korang copy tadi 
5. Save . 

Selesai ! (Y) peace !!

kalau korang suke benda yang simple . dan tak suka remeh temeh .
korang boleh guna shoutbox nih okey . :')

No comments: